Rundresor på Sri Lanka

Upptäck de bästa Rundresor på Sri Lanka med våra prisbelönta skräddarsydda paket. Utforska fantastiska landskap, rik kultur och oförglömliga äventyr

Vad väntar dig i Sri Lanka?

Välkommen till en oförglömlig resa genom Sri Lanka, ett paradis för resenärer som söker soldränkta stränder, frodiga landskap och levande kultur. Som naturentusiaster och äventyrssökare kommer du att hitta ett brett utbud av upplevelser, från att utforska de gröna teplantagerna och hisnande vattenfall till att upptäcka exotiska vilda djur i nationalparker. Fördjupa dig i Sri Lankas rika historia och varma gästfrihet och upptäck varför denna öpärla är en destination som måste besökas. Börja planera din skräddarsydda resa idag för en upplevelse som lovar att glädja och inspirera.

Varför måste du välja Airlines Crew Tours.

Välkommen till Airlines Crew Tours (ACT Sri Lanka), ditt främsta val för att utforska Sri Lankas underverk. Som ett registrerat reseföretag under Sri Lanka Tourism har vi licensen att hantera inkommande turer på ett sakkunnigt sätt, vilket garanterar en sömlös och minnesvärd upplevelse. Sedan starten 2019 har vi vuxit från att tillhandahålla förstklassiga tjänster till layoverbesättningar till att nu stolt betjäna över 16 flygbolag. Vårt engagemang för excellens har erkänts med TripAdvisor Travelers’ Choice Awards 2022, 2023 och 2024.
Vi specialiserar oss på skräddarsydda turer, djurlivsturer, smekmånadsturer, gruppresor och paketresor och upprätthåller de högsta standarderna för säkerhet och säkerhet, i linje med europeiska protokoll. Våra välutbildade chaufförer och guider, i kombination med kvalitetsboende, säkerställer en exceptionell resa. Vi är stolta över vår professionalism och punktlighet och anpassar våra tjänster för att möta dina unika behov. Välj ACT Sri Lanka för ett oförglömligt äventyr, uppbackat av vårt engagemang för kvalitet och kundnöjdhet.

 

Vad vi erbjuder

Vill du utforska den förtrollande skönheten i Sri Lanka?

Kontakta oss på Airlines Crew Tours (ACT Sri Lanka) och låt oss hjälpa dig att skapa den perfekta turen. Svenska turister kan enkelt nå oss via WhatsApp Chat eller genom att skicka ett e-postmeddelande. Våra vänliga representanter är redo att hjälpa dig att skapa en skräddarsydd upplevelse som passar dina önskemål, budget och behov. Ta kontakt med oss idag och börja planera din oförglömliga resa till Sri Lanka.